יום רביעי, 14 ביוני 2017

עוף בסילואן, שומשום וברוקולי

בתור אוהבת חגיגות- אני לא מוותרת על שום סיבה לחגוג. והשבוע- היה יום ההיכרות 3 שנים שלי ושל אישי.
ובשביל חגיגה טובה- צריך אוכל טוב...
אז בין שיעור משעמם למשנהו עלה לי רעיון שהתבשל כל השיעור ויצא לפועל בסערה בסוף היום...
אז קבלו

4 כרעיים
חצי כוס סילאן
כף שמן שומשום
חצי חבילת ברוקולי קפוא
2 גבעולי סלרי (רק המקל)
אופן ההכנה:
שמים את הכרעיים, הסלרי והברוקולי בתבנית.
מורחים את הכרעיים בסילאן. את שאר בסילאן מזלפים על העוף ומטפטפים את שמן השומשום על כל הכל.
אופים בתנור שחומם מראש ל180° מכוסה בנייר כסף ל30 דקות, מסירים את נייר הכסף וממשיכים לאפות לעוד 10 דקות.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה